Használati útmutató

Szeretnéd jógaszőnyegedet csúcsformában tartani?

Nincs szükség drága tisztítószerekre, csak egy kis törődésre és odafigyelésre.

Tisztítási és ápolási útmutatónkért kattints ide.

A tisztító spray-k gyakran tartalmaznak különböző olajokat és vegyi anyagokat, amelyek negatív hatással lehetnek a jógamatrac állapotára és használhatóságának időtartamára, ezért javasoljuk, hogy közvetlenül a matrac használata előtt kerüld a különböző illóolajok és testápolók használatát.

Tisztítási és ápolási útmutatónkért kattints ide.

A YoYoga Pozícióvonalas Jógamatracok biológiailag lebomló TPE anyagból készültek. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a matracot hosszan tartó erős természetes napsugárzás éri, az felgyorsíthatja a lebomlás folyamatát.

A jógamatracok elég tartósak, így természetesen használhatod kint napsütés környezetben, azonban a matracot mindenképpen naptól elzárt helyen javasolt tárolni.

Mivel a matracok hosszabb ideig a légmentesen zárt csomagolásukban vannak, ezért a kibontást követően előfordulhat, hogy enyhe gumi illatuk van.

Ebben az esetben se aggógj! Ilyenkor érdemes egy kis ideig kiterített állapotban szellőztetni hagyni. A gumi illat nagyon rövid időn belül megszűnik!

Amint használat után megszáradt a jógamatrac, nyugodtan feltekerheted úgy, hogy tekerés közben a pozícióvonalas oldal legyen kívül.

Nem javasoljuk a jógaszőnyeg összehajtását, mivel ennek következtében jól látható gyűrődés nyomok keletkezhetnek a jógamatracon.

A jógamatracnak nem lesz semmi baja, ha 1-1 alkalommal a kocsiban felejted, azonban nem javasoljuk, hogy hosszabb ideig az autódban tárold.

Mivel a YoYoga Pozícióvonalas Jógamatracok biológialilag lebomló anyagból készültek, az autóban előforduló tartós magas hő negatív hatással lehet a matrac élettartamára.

Azt javasoljuk, hogy a matracot szobahőmérsékleten tárold otthon, vagy a jógastúdióban.

Sajnos előfordulhat, hogy a szállítás közben kissé megnyomódik a matrac (ez a matrac puha anyaga miatt lehetséges).

Ebben az esetben terítsd ki a matracot a földre és kezdd el masszírozni / erősebben simogatni a megnyomódott területet. Ennek a hatására 1-2 percen belül visszanyeri a matrac az eredeti alakját.

Maradt még kérdésed?

Olvasd el a tisztítási útmutatót, vagy írj nekünk a lenti űrlapot kitöltve és 24 órán belül válaszolunk!

06 30 780-1612

yoyogahu@gmail.com

YoYoga
yoyoga.hu