Szállítási feltételek

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, a csomagok munkanapon 8.00 és 17.00 óra között kerülnek kiszállításra.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 8.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Ha véletlen az adott napon nem tartózkodsz otthon, az e-mailben kapott linken keresztül választhatsz egy neked megfelelő napot és időpontot, amikor a csomagot a futárcég kiszállítsa számodra.

A kiszállítás ára a választott szállítási szolgáltatótól függően 990-1.490 forint, azonban legalább 2 jógamatrac vásárlása esetén a kiszállítás INGYENES.

Ingyenes házhozszállítás esetén az 5PL futárszolgálat szállítja ki a rendelést, amennyiben budapesti címre rendeled a csomagot. Egyéb esetben (az ország többi részére) az MPL futárszolgálattal küldjük ki a csomagot.

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön. Megértésedet előre is köszönjük.

Szerződött szállítási szolgáltatóink

1. Házhozszállítás 5PL futárszolgálattal: 990 Ft

Amennyiben Budapesti címre rendeled a csomagot, akkor mindenképpen ezt a lehetőséget ajánljuk, ugyanis amellett, hogy, az 5PL akár 1 nap alatt kiszállítja csomagodat, a kiszállítás elektromos autóval történik, így csökkentheted városszerte a CO2 kibocsájtást is.

Figyelem! Az 5PL-t csak Budapesti címre való kiszállítás esetén lehet igénybe venni.

Ár: 890 Ft

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

Weboldal:

2. Házhozszállítás MPL futárszolgálattal: 990 Ft

Az MPL-lel az egész országba rendelhetsz.

Ár: 990 Ft

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

Weboldal:

3. Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: 1.490 Ft

A GLS-sel az egész országba rendelhetsz.

Ár: 1.490 Ft

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

Weboldal:

Fizetési feltételek

1. Utánvét - fizetés a futárnak

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvét kezelésének díja 190 Ft.

2. Online bankkártyás fizetés Paylike-kal

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információkért látogass el a www.paylike.hu-ra.

3. Online bankkártyás fizetés Stripe-pal

Az online bankkártyás fizetés esetén a Paylike mellett van lehetőség a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító rendszerén keresztül is fizetni.
A Stripe egy technológiai vállalat, amely gazdasági infrastruktúrát épít az internet számára. Segítségével minden méretű vállalkozás – az újonnan induló vállalkozásoktól az állami vállalatokig – fizetéseket fogadhatnak el, és online irányíthatják vállalkozásaikat.

A Stripe online fizetési rendszere az alábbi bankkártyákkal és digitális pénztárcával történő fizetést teszi lehetővé (magyar vonatkozású lista):

 • MasterCard
 • VISA
 • American Express
 • Apple Pay
 • Google Pay

További információk a Stripe-ról (angol nyelvű oldal): stripe.com

3. Közvetlen banki átutalás (előreutalás)

Megrendeléseit vagy számlafelöltését többféle módon intézheti. Az utaláshoz az alábbi adatokat szükséges megadnia:

 • Kedvezményezett neve: Imre Csaba E.V.
 • Kedvezményezett számlaszáma: 11600006-00000000-96342635 (Erste Bank)
 • Átutalás összege: a megrendelés összege
 • Közlemény: a megrendelés azonosítója

Minden esetben kérjük, hogy tüntesd fel közleményként a megrendelésed azonosítóját (ezt a rendelést megerősítő e-mailben találod).

Azonosító minta: #5827

Ne felejtse el: megrendeléseit csak a befizetés jóváírása után tudjuk ügyintézni.